Werneri-kurssit

Werneri-kurssi kestää yhteensä 500 min. Se on yleensä 5 päivänä 100 min per päivä. Kurssi voi olla peräkkäisinä päivinä tai esim. kerran viikossa.

Suksiryhmiin otetaan 4 - 8 lasta, lumilautaryhmiin 4 - 6.

LumiWerneri (suksi)

Kurssi on tarkoitettu 5 - 9 -vuotiaille lasketteluharrastustaan aloitteleville. Kurssin jälkeen lapsi osaa itsenäisesti kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä suksilla sekä käyttää hissiä. 

VauhtiWerneri (suksi)

Kurssi on tarkoitettu 5 - 10 -vuotiaille. Jatkotason ohjelma lapsille, jotka osaavat jo itsenäisesti laskea perherinteessä ja käyttää sompahissiä. Kurssin jälkeen lapsi on varma suksilla ja hisseissä, hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan hiihtokeskuksen koko rinnetarjonnasta.

LumiWerneri (lauta)

Kurssi on tarkoitettu vähintään 8 -vuotiaille lautailuharrastustaan aloitteleville. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, myös temppuja ja niksejä. Kurssin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti.

VauhtiWerneri (lauta)

Kurssi on tarkoitettu vähintään 8 -vuotiaille. Jatkotason ohjelma lapsille, jotka osaavat jo itsenäisesti laskea perherinteessä ja käyttää sompahissiä. Kurssin jälkeen lapsi on varma laudalla ja hisseissä, hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan hiihtokeskuksen koko rinnetarjonnasta.