Werneri-kurssit

Werneri-kurssi kestää yhteensä 400 min. Se on yleensä 4 päivänä 100 min per päivä. Kurssi voi olla peräkkäisinä päivinä tai esim. kerran viikossa.

Suksiryhmiin otetaan 4 - 8 lasta, lumilautaryhmiin 4 - 6 lasta. Sama määrä otetaan myös aikuisten wernerikursseille.

LumiWerneri (suksi)

Kurssi on tarkoitettu 5 - 9 -vuotiaille lasketteluharrastustaan aloitteleville. Kurssin jälkeen lapsi osaa mm itsenäisesti kääntyä, jarruttaa, pysähtyä suksilla, käyttää hissiä, nousta ylös kaaduttuaan, ottaa sukset pois jaloista ja laittaa sukset jalkoihin. 

VauhtiWerneri (suksi)

Kurssi on tarkoitettu 6 - 10 -vuotiaille. Jatkotason ohjelma lapsille, jotka ovat käyneet LumiWernerin tai omaavat kurssilla opetettavat taidot (katso yllä). Kurssin jälkeen lapsi on varma suksilla ja hisseissä, hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan hiihtokeskuksen koko rinnetarjonnasta.

LumiWerneri (lauta)

Kurssi on tarkoitettu vähintään 8 -vuotiaille lautailuharrastustaan aloitteleville. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, myös temppuja ja niksejä. Kurssin jälkeen lapsi osaa mm itsenäisesti laskea perherinteessä, käyttää sompahissia ja nousta itsenäisesti ylös kaaduttuaan. Lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti.

VauhtiWerneri (lauta)

Kurssi on tarkoitettu vähintään 8 -vuotiaille. Jatkotason ohjelma lapsille, jotka ovat käyneet LumiWernerin tai omaavat kurssilla opetettavat taidot (katso yllä). Kurssin jälkeen lapsi on varma laudalla ja hisseissä, hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan hiihtokeskuksen koko rinnetarjonnasta.

AikuistenWerneri (lauta ja suksi)

Kursseilla lähdetään alkeista ja edetään ryhmän taitojen mukaan.